Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Consumabile Medicale A - Z

Membru Bizoo de 2 ani.
4.69
4 stars: Foarte bun
289 pareri
Produse (1497)

Pedalier recuperare pliabil - KY-F8B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

165 lei Lei
Cod produs
MZ2e8f6ef3
Out Of stock
Descriere
Pedalierul de recuperare este un dispozitiv practic si usor de utilizat pentru imbunatatirea circulatiei si tonifierea musculaturii picioarelor | Comanda Acum!

Pedalier recuperare pliabil - KY-F8B
Pedalierul de recuperare pliabil este un dispozitiv practic si usor de utilizat pentru imbunatatirea circulatiei si tonifierea musculaturii picioarelor. Este ideal pentru persoanele care petrec mult timp intr-o pozitie statica sau care trebuie sa isi recupereze mobilitatea dupa o interventie chirurgicala sau o accidentare.
Pedalierul este realizat din materiale durabile si rezistente, iar designul pliabil il face foarte usor de depozitat si transportat. Acesta dispune de o reglare a intensitatii pedalarii, astfel incat utilizatorul sa isi poata personaliza antrenamentul in functie de nevoile si capacitatea sa.
Cu ajutorul acestui pedalier de recuperare pliabil, utilizatorii isi pot imbunatati circulatia sanguina, isi pot tonifia musculatura picioarelor si isi pot imbunatati starea generala de sanatate. Este o alegere excelenta pentru cei care isi doresc un dispozitiv eficient, usor de utilizat si de depozitat.
Caracteristici
Lungime totala: 46.5 cm
Latime totala: 26 cm
Inaltime totala: 29 cm
Greutatea maxima a utilizatorului: 100 kg
Greutatea pedalierului: 2 kg

Pedalierul este un dispozitiv practic si usor de utilizat pentru imbunatatirea circulatiei si tonifierea musculaturii picioarelor

Este o alegere excelenta pentru cei care isi doresc un dispozitiv eficient, usor de utilizat si de depozitat

Specificatii:
Cod producator: KY-F8B
Lungime: 46.5 cm
Latime: 26 cm
Inaltime: 29 cm
Greutate: 2 kg
Masa maxim admisa: 100 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura