Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Consumabile Medicale A - Z

Membru Bizoo de 2 ani.
4.69
4 stars: Foarte bun
289 pareri
Produse (1497)

Glucometru bluetooth 6 parametri Fora 6 Connect

3 stars: 3.00 din 2 pareri
  • Foarte bun! - Teodora A.


16022 lei Lei
Cod produs
MZ25564231
Out Of stock
Descriere
Dispozitiv de masurare pentru determinarea zaharului din sange si alti 5 parametri, conectivitate Bluetooth si aplicatie gratuita | Comanda Acum!

Fora 6 Connect - Glucometru Bluetooth 6 parametri
FORA 6 Connect este un dispozitiv de masurare pentru determinarea zaharului din sange si alti 5 parametri. Pe langa diabetici, persoanele active si sportivii, de exemplu, beneficiaza si de posibilitatile aparatului de masurare. Precizia ridicata a masuratorilor a fost confirmata in testele clinice. Valorile masurate pot fi transmise aplicatiei asociate pentru smartphone prin Bluetooth 4.0
Sistemul de monitorizare a glicemiei FORA 6 Connect indeplineste criteriile CLSI, ISO 15197:2013 si EN ISO 15197:2015
Precizia ridicata de masurare a FORA 6 Connect a fost dovedita in studii clinice cu referire la un dispozitiv de laborator (YSI 2300 STAT PLUS)

Setul contine
Instrumentul de masura (aparatul)
Baterie
Dispozitiv de intepare
Borseta transport
10 ace
10 teste glicemie
Manuale de utilizare in limba romana
Certificat de garantie

Important de stiut
Masurarea zaharului din sange depinde de valoarea actuala a hematrocritului. Precizia mare de masurare a FORA 6 Connect acopera o gama foarte mare (HTC 0~70% IG).
Benzi de testare pentru FORA 6 Connect Un singur dispozitiv, multe posibilitati.  Este foarte important ca diabeticii sa determine intotdeauna valorile exacte ale zaharului din sange pentru a doza cantitatea potrivita de insulina.
Glucometrul FORA 6 Connect este partenerul perfect pentru diabetici cu echipamentele sale moderne si precizia ridicata a masuratorilor.
Pe langa benzile de masurare a glicemiei, FORA 6 Connect ofera si alte benzi de testare pentru determinarea valorilor hematocritului, hemoglobinei, ?-cetonei, acidului uric sau colesterolului total. In acest fel, puteti masura si controla in mod regulat parametrii care sunt importanti pentru dvs.

Ambalare: 1 set

Conectivitate Bluetooth 4.0

Masoara 6 parametrii

Partenerul perfect pentru diabetici

Aplicatia gratuita iFORA HM este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android.

Specificatii:
Cod producator: GD82.
3.00 out of 5based on 2 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura