Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Consumabile Medicale A - Z

Membru Bizoo de 2 ani.
4.69
4 stars: Foarte bun
289 pareri
Produse (1497)

Test Antigen Plus Covid-19 din probe de saliva - 2 buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1821 lei Lei
Cod produs
MZbb20e341
Out Of stock
Descriere
Testele indica infectia la persoane simptomatice cat si asimptomatice, avand performante de diagnostic similare cu testul RT - PCR. Comanda acum testul saliva!

Test Antigen Plus Covid 19
Testele rapide Covid-19 din proba de saliva sunt teste imunocromatografice care pot detecta diferential antigenele specifice virusurilor SARS CoV-2, inclusiv pentru noile tulpini aparute. Usor de utilizat si foarte eficiente, testele Antigen indica infectia la persoane simptomatice cat si asimptomatice, avand performante de diagnostic similare cu testul RT-PCR.
Se recomanda recoltarea si testarea primului fluid oral de dimineata sau inainte de prelevarea salivei, pacientii sa nu consume lichide, alimente, guma de mestecat sau produse pe baza de tutun cu minim 10 minute inainte de recoltare.
Instruiti pacientii sa tuseasca profund de 3-5 ori inainte de recoltarea probei, pentru a elibera sputa din gat, in cavitatea bucala.
Usor de utilizat si foarte eficiente, testele indica infectia la persoane simptomatice cat si asimptomatice, avand performante de diagnostic similare cu testul RT-PCR. Testeaza-te des si ramai sanatos!
Caracteristicile Teste Antigen Plus din proba de saliva:  Timp de reactie 15 minute
Sensibilitate relativa: 90,1%
Specificitate relativa: 99.3%
Acuratete: 97%
Repetabilitate intra si inter assay: 99.2%-99.5%
Poate indica infectia in faza acuta a bolii
Poate indica infectia si la persoane asimptomatice, daca infectia este activa
Nu da interferente cu virusul gripal
DE STIUT
Termen de valabilitate minim 18 luni
Utilizare de catre personal medical calificat
Conform Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, organism din componenta Institutului National de Sanatate Publica, testele rapide sunt recomandate pentru o mai buna gestionare a supravegherii epidemiologice si implementarea actiunilor de prevenire si combatere a raspandirii infectiilor, in urmatoarele cazuri:
persoanele simptomatice, inclusiv personal medico-sanitar si auxiliar, conform definitiei de caz;
contactii directi ai cazurilor confirmate;
insotitorii pacientilor asimptomatici cu imunosupresie in contextul bolii sau indusa medicamentos, cu maximum 48 de ore inainte de internarea in spital, pacientilor oncologici asimptomatici aflati in curs de chimioterapie si/sau radioterapie: pacientii oncologici asimptomatici aflati in curs de chimioterapie - cu maximum 48 de ore inainte de fiecare cura, respectiv de fiecare prezentare la spital pentru monitorizare,
insotitorii pacientilor oncologici asimptomatici aflati in curs de radioterapie - inainte de prima sedinta si apoi la 14 zile, pana la terminarea curei cat si insotitorilor pacientilor oncologici asimptomatici inainte de interventii operatorii sau manevre invazive, cu maxim 48 de ore inaintea interventiei/manoperei;
persoanele institutionalizate asimptomatice, inclusiv pacientii cronici psihiatrici cu durata de internare care depaseste o luna, la internare, persoane din penitenciare, la admiterea in unitate si ulterior cu frecventa mentionata.
personalul de ingrijire din centre rezidentiale, sectiile de psihiatrie cronici si personalul din penitenciare;
gravidele asimptomatice care se afla in carantina / izolare la domiciliu sau au fost contact direct cu un caz confirmat - in ziua 14, daca nu au devenit simptomatice;
personal medico-sanitar si auxiliar asimptomatic contact direct cu caz confirmat, in a 5-7 zi de la ultimul contact posibil infectant.

Ambalare: 2 teste/cutie

Pentru Autotestare

Dispozitiv de colectare din probe de saliva

Rezultate in maxim 15 minute

Acuratete 97%

Specificatii:
Cod producator: 03nCov
Bucati pe Cutie: 2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura