Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Consumabile Medicale A - Z

Membru Bizoo de 1 an.
4.70
4 stars: Foarte bun
197 pareri
Produse (1312)

Servetele dezinfectante Expert - 48 buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12 lei
Cod produs
MZ1b1d3e06
Descriere
Servetele dezinfectante Expert - 48 buc, distruge bacteriile, virusurile, fungii, microbacteriile, pentru dezinfectare suprafete | Comanda Acum!

Servetele dezinfectante Expert - 48 buc

Servetelele umede pentru suprafete contin o solutie dezindectanta fara alcool gata de folosire, recomandata pentru orice tip de suprafata, inclusiv pentru suprafetele delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica.
Este o solutie ideala pentru dezinfectarea rapida, cu efect maxima asupra suprafetelor, scaunelor de tratament, suprafetelor oniturilor dentare, pieselor de mana ( turbina, contraunghi, piesa dreapta), brate de sustinere a lampilor, instrumente stomatologice de otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafete de lucru. Solutia are proprietati detergente, dezinfectante si dezodorizante, fara aldehide, cu spectru large de actiune bactericida, creat in functie de reglementarile normelor europene privind dezinfectia.

Substantele active sunt sarurile cuaternare de amoniu

Actionare cu succes pe Candida Albicans, Adenovirus Tip 5, Enterococcus Hirae, Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Polivirus Tip 1, Etc
Spectru
Virucid, Bactericid, Fungidcid, Microbactericid
Aviz Ministerul Sanatatii nr: 2394BIO/02/12.24

Ambalare: 1 pachet x 48 bucati

Specificatii:

Proprietati: Virucid, Bactericid, Fungidcid, Microbactericid
Domeniu de utilizare: Suprafete

Tara producatoare: Romania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura