Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Consumabile Medicale A - Z

Membru Bizoo de 2 ani.
4.69
4 stars: Foarte bun
289 pareri
Produse (1497)

Test Antigen Plus Covid 19 - pentru copii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13 lei Lei
Cod produs
MZea53e34f
Out Of stock
Descriere
Usor de utilizat si foarte eficiente, testele indica infectia la persoane simptomatice cat si asimptomatice, avand performante de diagnostic similare cu testul RT-PCR. Testul potrivit pentru copilul tau

Test Antigen Plus Covid 19 - pentru copii

Primele teste rapide Antigen pentru diagnosticarea Covid-19 prin derogare de catre Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania pentru Autotestare - utilizare personala.
Noul kit de testare rapida Antigen Kids dezvoltat, produs si comercializat de catre DDS Diagnostic este adaptat pentru a putea fi utilizat cu usurinta si incredere pentru copii. Fiind concepute astfel incat copiii sa nu resimta disconfort in momentul recoltarii de catre un parinte, testele faciliteaza testarea periodica a acestora pentru virusul SARS-CoV-2.

Testele Antigen Covid-19 sunt neinvazive, se pot face in orice moment al zilei, fara supraveghere medicala si au o acuratete foarte mare. Tamponul nazal se introduce doar 2-3 cm in fiecare nara. Procesul de recoltare este identic cu acela prin care, cu un tampon, ?se curata? interiorul narii, nu irita si nu creeaza niciun fel de neplacere persoanei care doreste sa se testeze.

Acestea detecteaza si noile tulpini aparute deoarece sunt specifice unei proteine tinta ce se leaga direct de ARN-ul din virus. Proteina tinta este aceeasi atat la tulpinile initiale cat si la noile tulpini. Testele Antigen Plus pot detecta proteina tinta in cantitati foarte mici din proba, de ordinul nanogramelor.

Usor de utilizat si foarte eficiente, testele Antigen indica infectia la persoane simptomatice cat si asimptomatice, avand performante de diagnostic similare cu testul RT-PCR.

Testare, apoi imbratisare!
Caracteristicile Teste Antigen Kids Covid-19:
Timp de reactie 10-15 minute
Sensibilitate relativa: 98,77%
Specificitate relativa: 99.03%
Acuratete: 98,95%
Repetabilitate intra si inter assay: 100%
Poate indica infectia in faza acuta a bolii
Poate indica infectia si la persoane asimptomatice, daca infectia este activa
Nu da interferente cu virusul gripal
Experienta dobandita in cercetare-dezvoltare de-a lungul anilor a dus la obtinerea acestor teste ai caror parametri de calitate sunt sustinuti de validarea includerii pe lista oficiala a CE de solutii medicale de diagnostic in vitro pentru COVID-19.

Ambalare: 1 test

Pentru Autotestare

Detecteaza chiar si cele mai noi tulpini de SARS-COV-2

Acest produs este scutit de TVA conform OUG 226/2020.

Tampon nazal de dimensiune redusa

rezultate in maxim 15 minute

acuratete 98,95%

Specificatii:

Cod producator: 02nCov
Bucati pe Cutie: 1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura