Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Consumabile Medicale A - Z

Membru Bizoo de 1 an.
4.70
4 stars: Foarte bun
197 pareri
Produse (1312)

Test Antigen Plus Covid 19 - 5 buc

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Foarte bun produsul, folositor. Medaz Life de - Dan R.


62 lei
Cod produs
MZ645a7f0d
Descriere
Usor de utilizat si foarte eficiente, testele indica infectia la persoane simptomatice cat si asimptomatice, avand performante de diagnostic similare cu testul RT-PCR. Testeaza-te des si ramai sanatos!

Test Antigen Plus Covid 19 - 5 buc

Prelevarea probelor si interpretarea rezultatelor trebuie facuta doar de catre personal medico-sanitar calificat.
Testele rapide Antigen Plus detecteaza si noile tulpini aparute deoarece sunt specifice unei proteine tinta ce se leaga direct de ARN-ul din virus. Proteina tinta este aceeasi atat la tulpinile initiale cat si la noile tulpini. Aceste teste pot detecta proteina tinta in cantitati foarte mici din proba, de ordinul nanogramelor.
Pentru uz profesional
Usor de utilizat si foarte eficiente, testele indica infectia la persoane simptomatice cat si asimptomatice, avand performante de diagnostic similare cu testul RT-PCR. Testeaza-te des si ramai sanatos!

Caracteristicile Teste Antigen Plus:

Timp de reactie 10-15 minute
Sensibilitate relativa: 98,77%
Specificitate relativa: 99.03%
Acuratete: 98,95%
Repetabilitate intra si inter assay: 100%
Poate indica infectia in faza acuta a bolii
Poate indica infectia si la persoane asimptomatice, daca infectia este activa
Nu da interferente cu virusul gripal
Experienta dobandita in cercetare-dezvoltare de-a lungul anilor a dus la obtinerea acestor teste ai caror parametri de calitate sunt sustinuti de validarea includerii pe lista oficiala a CE de solutii medicale de diagnostic in vitro pentru COVID-19.

DE STIUT

Termen de valabilitate minim 18 luni
Utilizare de catre personal medical calificat
Conform Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, organism din componenta Institutului National de Sanatate Publica, testele rapide sunt recomandate pentru o mai buna gestionare a supravegherii epidemiologice si implementarea actiunilor de prevenire si combatere a raspandirii infectiilor, in urmatoarele cazuri:
persoanele simptomatice, inclusiv personal medico-sanitar si auxiliar, conform definitiei de caz;
contactii directi ai cazurilor confirmate;
insotitorii pacientilor asimptomatici cu imunosupresie in contextul bolii sau indusa medicamentos, cu maximum 48 de ore inainte de internarea in spital, pacientilor oncologici asimptomatici aflati in curs de chimioterapie si/sau radioterapie: pacientii oncologici asimptomatici aflati in curs de chimioterapie - cu maximum 48 de ore inainte de fiecare cura, respectiv de fiecare prezentare la spital pentru monitorizare,
insotitorii pacientilor oncologici asimptomatici aflati in curs de radioterapie - inainte de prima sedinta si apoi la 14 zile, pana la terminarea curei cat si insotitorilor pacientilor oncologici asimptomatici inainte de interventii operatorii sau manevre invazive, cu maxim 48 de ore inaintea interventiei/manoperei;
persoanele institutionalizate asimptomatice, inclusiv pacientii cronici psihiatrici cu durata de internare care depaseste o luna, la internare, persoane din penitenciare, la admiterea in unitate si ulterior cu frecventa mentionata.
personalul de ingrijire din centre rezidentiale, sectiile de psihiatrie cronici si personalul din penitenciare;
gravidele asimptomatice care se afla in carantina / izolare la domiciliu sau au fost contact direct cu un caz confirmat - in ziua 14, daca nu au devenit simptomatice;
personal medico-sanitar si auxiliar asimptomatic contact direct cu caz confirmat, in a 5-7 zi de la ultimul contact posibil infectant.

Ambalare: 1 cutie x 5 teste

Specificatii:

Cod producator: 02nCov
Bucati pe Cutie: 5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura