Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Consumabile Medicale A - Z

Membru Bizoo de 2 ani.
4.69
4 stars: Foarte bun
289 pareri
Produse (1497)

Termometru infrarosu non-contact Minut

0 stars: 0.00 din 0 pareri

121 lei Lei
Cod produs
MZfd0dddf2
Out Of stock
Descriere
Termometru infrarosu non-contact Minut

Termometru infrarosu non-contact Minut - Fara lacrimi, accese de furie, doar precizie!
Termometrul non-contact Minut baby este un termometru multifunctional, util pentru toate varstele, extrem de precis in comparatie cu metodele traditionale de citire a temperaturii.
Este un mod anti-trauma de a lua temperatura unui copil sau temperatura pacientilor, pur si simplu, prin pozitionarea termometrului la 5-8 cm de frunte.
Faceti clic pe butonul SCAN si aveti o masurare a temperaturii instantanee.
Nu este nevoie sa trezesti sau sa deranjezi copilul cand doarme, iar ecranul cu iluminare de fundal pe baza de led lumineaza suficient de puternic pentru a citi temperatura in locurile luminate mai slab.
In plus, termometrul poate fi folosit pentru a inregistra si temperatura camerei, apa pentru baia copilului sau formula laptelui incalzit.
Pentru a va atrage atentia, termometrul va afisa temperaturi normale sau ridicate pe un fundal de culoare verde - normale, portocaliu - crescute si rosu - termperatura mare.
Ghid de referinta rapida
Non-contact - Nu trebuie sa atingeti, sa speriati, sa suparati sau sa treziti copilul - complet fara atingere!  Precizie de 0,2 C
Igienice si usor de utilizat
Masoara temperatura instant, doar apasand butonul SCAN si pozitionand termometrul la o distanta de 5-8 cm de fruntea persoanei careia doriti sa-i masurati temperatura.
Ecran iluminat cu LED
Semaforul de alerte pentru temperatura: verde, galben si rosu! Va ajuta sa luati o decizie in privinta actiunii ce trebuie luata in functie de situatie.
Multi-utilizare - masoara temperatura corpului, camerei si a suprafetelor.
Citeste temperatura, fie in grade Celsius sau Fahrenheit
Inregistreaza ultimele 32 de temperaturi masurate.

Ambalare: 1 bucata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura