Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Consumabile Medicale A - Z

Membru Bizoo de 2 ani.
4.69
4 stars: Foarte bun
289 pareri
Produse (1497)

Teste sarcina banda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

135 lei Lei
Cod produs
MZ33eda00b
Out Of stock
Descriere
Teste sarcina tip banda

Caracteristici:

Test pentru depistarea sarcinii. Acesta este realizat in asa fel incat sa depisteze hormonul HCG, eliberat de placenta imediat dupa implantarea embrionului in uter. Acest hormon se elimina in urina femeii insarcinate. Pentru orice moment al zilei. Precizie 99%.

Aplicatii medicale: pentru depistarea sarcinii

Instructiuni de folosire:

Colectati urina intr-un recipient uscat si curat. Folositi testul imediat. Scoateti testul din saculetul de folie, chiar inainte de momentul utilizarii. Introduceti testul in recipientul cu urina, cu varful sagetii in jos. Nu introduceti testul mai sus de inscriptia MAX. Dupa minim 15 secunde, scoateti testul si asejati-l pe o suprafata intinsa, non-absorbanta. Testul poate fi lasat si in recipient cu conditia sa nu fie introdus mai sus de linia cu inscriptia MAX. In momentul in caretestul incepe sa functioneze, veti observa un lichid de culoare resu deschis, inaintand de-a lungul suprafetei de citire. Rezultatul testului trebuie citit in decurs de 5 minute. Nu cititi rezultatul testului dupa mai mult de 10 minute.

Cum se citesc rezultatele:

Negativ: linia de control ("C") apare in fereastra de test dar linia de test nu este vizibila.
Pozitiv: doua linii roz sunt vizibile. Intensitatea culorii liniei de test ("T") poate fi mai mica decat cea a liniei de control; acesta este un rezultat pozitiv.
Invalid: testul este invalid daca linia de control nu este vizibila in 5 minute.Testul nu a functionat sau procedura de test nu a fost urmarita intocmai. Verificati procedura de testare si repetati testul.

Perioada Valabilitate: 3 ani

Depozitare: in locuri racoroase si uscate, departe de umezeala si surse de caldura

- T(min-max): 5-40 C
- Umiditate max: 70%

Ambalare: 1 bucata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura